Нов начин на одобряване на играчи за VIP?

You think our server could be improved? Share your suggestions here.
Post Reply
User avatar
LOLUMAD
Member
Member
Posts: 53
Joined: Mon Sep 04, 2017 5:14 pm
x 2
x 27
Been thanked: 3 times
Contact:

Нов начин на одобряване на играчи за VIP?

Post by LOLUMAD » Sat Sep 08, 2018 3:46 pm

Значи последните няколко дни си говорих с Maverick относно това как админите и виповете одобряваме новите играчи за VIP статус и да знам че от много време насам е така но аз лично мисля че ще бъде по-добре да го променим поне малко защото в момента буквално един админ пише 2 изречения за одобряване нека ви дам пример
"+1 одобрен си от мене"
"ставаш за ВИП :V: "
"Активен си, одобрен си от мен"
Аз лично смятам че това вече трябва да се промени незнам колко хора ще се съгласят със мене относно това но смятам че ще бъде по-добре да се обяснява вече за играча които кандидатства за VIP Админите и вип играчите които го одобряват да си кажат цялото мнение относно играча дали според вас става този конкретен човек за вип или не смятам че така ще бъде по-добре защото някой админи може как да кажа "харесват" дадения играч и да смятат че става за вип а другата част от админите да са против но да кажат че го одобряват защото другите админи го одобряват защото това вече веднъж се е случвало преди във сървъра не си спомням точно със кой играч беше но си спомням че имаше нещо подобно една част от адмните одобриха един играч за вип другата част от админите не харесваха конкретния играч но и те го одобриха също за вип статус понеже едната част вече беше го одобрила.
Такаче смятам ще бъде по-добре (ако се приеме това разбира се в момента е само предложение) ако всички админи и випове които одобряват да си кажат цялото мнение за играча и какво смятат относно кандидатсващия човек за вип дали според тях ще се справи като вип или не.
1 x
Image

User avatar
Maverick
Site Admin
Site Admin
Posts: 1164
Joined: Fri Sep 01, 2017 4:54 pm
Answers: 8
Location: Sofia, Bulgaria
x 373
x 622
Has thanked: 104 times
Been thanked: 163 times
Contact:
Maverick’s avatar
Loading…

Re: Нов начин на одобряване на играчи за VIP?

Post by Maverick » Sun Sep 09, 2018 8:25 pm

Просто с две, три изречения да кажете защо го одобрявате или отхвърляте. За да се определи по-лесно дали човека е подходящ за AwesomeVIP. :)
1 x
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest